The future is ours!

Het European Youth Event (EYE2021) komt er aan! In aanloop naar het hoofdevenement in Straatsburg op 8 en 9 oktober, worden er virtuele activiteiten georganiseerd om Europese jongeren bij elkaar te brengen en een stem te geven. Bekijk voor meer informatie de laatste versie van het programma.

Anders dan het geval was voor de COVID-19 pandemie, is het niet mogelijk om je in te schrijven voor het fysieke evenement in Straatsburg. Wel is alles online te volgen en zijn de virtuele activiteiten voor iedereen toegankelijk. Deze vinden plaats op een speciaal platform. Meer informatie over deelname aan de activiteiten wordt de komende weken gecommuniceerd via de website van EYE2021.

Jouw steentje bijdragen?

Wil jij de handen uit de mouwen steken en helpen bij de organisatie van EYE 2021? Je kunt je tot 30 juli als vrijwilliger aanmelden via deze pagina.

EYE 2021 is daarnaast hard op zoek naar nieuw muzikaal talent via de ‘European Emerging Bands Contest’. Tijdens het festival zullen opkomende en jonge Europese bands ontdekken om te schitteren op het internationale podium in Straatsburg, Frankrijk op 8 en 9 oktober 2021. Zes geselecteerde bands kunnen een een geldprijs van €1000,- en een volledig betaalde reis winnen om op treden voor duizenden jonge Europeanen van over het hele continent. Klinkt dat je als muziek in de oren? Je kunt je hier tot 1 september voor aanmelden via deze pagina.