Over GO Europe

GO Europe is hét startpunt voor een buitenlandervaring in Europa. Of het nou gaat om (vrijwilligers)werk, studie, stage of talencursussen. GO Europe is onafhankelijk, bundelt alle buitenlandmogelijkheden in Europa en is er om jongeren te helpen de buitenlandervaring te vinden die bij hen past. GO Europe is onderdeel van het Europese netwerk Eurodesk.

 

Waarom een buitenlandervaring?

Wij van GO Europe vinden het belangrijk dat alle jongeren de kans krijgen om een buitenlandervaring op te doen. Een buitenlandervaring is niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een mogelijkheid om je als persoon te ontwikkelen. Je doet kennis en ervaring op en ontwikkelt vaardigheden, waar je de rest van je leven van profiteert op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het leert je niet alleen veel over andere mensen, landen en culturen, maar ook veel over jezelf. Kortom: een buitenlandervaring is een unieke ervaring, die je de rest van je leven niet zult vergeten!

Voor wie?

GO Europe is er voor alle jongeren. Het is voor iedereen mogelijk om naar het buitenland te gaan, wat je situatie of wens ook is. Lang of kort, met of zonder subsidie, ver weg of dichtbij: er is veel mogelijk. Wij helpen je graag om de buitenlandervaring te vinden die bij jou past!

Ben je decaan en wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden aan scholen? Kijk dan op de pagina voor decanen!

VOLG ONS OP INSTAGRAM  Instagram, ONTVANG ALLE UPDATES  Nieuwsbrief  OF STEL EEN VRAAG  Email.

VOLG ONS OP INSTAGRAM  Instagram

ONTVANG ALLE UPDATES  Nieuwsbrief

OF STEL EEN VRAAG  Email