Oktober = Time to Move!

It’s time to move again! Oktober staat in het teken van Time to Move: een maand vol met online en fysieke evenementen, waarbij de mensen van Eurodesk je helpen om meer te weten te komen over jouw buitenlandmogelijkheden.

Wat staat er op de planning?

In heel Europa worden er honderden activiteiten georganiseerd om jongeren op weg te helpen, die je allemaal terug kunt vinden op deze kaart. Benieuwd waar je in Nederland aan mee kunt doen? GO Europe (Eurodesk NL) organiseert voor Nederlandse jongeren o.a.:

  • het webinar ‘Jouw buitenlandmogelijkheden in Europa’ op 13 oktober, waar je alles leert over welke buitenlandervaringen jij op kunt doen;
  • de kampvuursessies op 26 oktober, waar je rond het digitale kampvuur in gesprek kunt met jongeren die al zulke ervaringen hebben opgedaan;
  • en een winactie, waarbij je de officiële ‘Time to Move Card Game’ in de wacht kunt slepen.

Weet dat je kosteloos aan de activiteiten mee kunt doen! Meld je daarvoor even aan via de agenda-items en houd ons Instagram-kanaal in de gaten voor de laatste updates.

Laat jezelf zien!

Wil jij niet alleen alles weten over jouw buitenlandmogelijkheden, maar ook nog eens je krachten meten met andere Europese jongeren? In het kader van Time to Move worden er diverse challenges gehouden, waarbij mooie prijzen te verdienen zijn. Voorbeelden waarmee jij jezelf aan de rest van Europa kan laten zien zijn de photo challengestory challenge en de video challenge. Op deze pagina vind je meer informatie over de wedstrijden.

Heb jij vragen over Time to Move of wil je meer informatie? Stuur ons dan een berichtje via eurodesk@nji.nl!