Voor decanen

Een korte of wat langere periode in het buitenland zorgt ervoor dat jongeren groeien, andere culturen ervaren en een vreemde taal leren spreken. Het is belangrijk dat alle jongeren weten wat hun kansen zijn en daar kan jij als decaan aan bijdragen. GO Europe is er om te helpen.

 

GO Europe bundelt alle mogelijkheden in Europa, is onafhankelijk en is er om jongeren kosteloos te helpen bij het vinden van de (buitenland)ervaring die bij hen past. Meer weten over GO Europe? Bekijk deze ‘over ons’ pagina.

Presentatie of materiaal nodig?

Er is zóveel informatie en daarom helpen we jongeren om voor hen de beste ervaring te vinden. We geven tips en informatie en we organiseren regelmatig presentaties. Hou hiervoor onze agenda in de gaten.

Wil je dat wij een presentatie geven over alle mogelijkheden (online of op locatie), bijvoorbeeld tijdens een informatiemarkt met andere scholen uit de regio? Of heb je interesse in onze informatiematerialen? Neem contact met ons op via eurodesk@nji.nl. Weet wel dat we een minimum aantal deelnemers hanteren voor het geven van een presentatie. Voorbeelden van materialen die je aan kunt vragen zijn:

  • De GO Europe Gids – boordevol inspiratie en stappenplannen
  • Promotiemateriaal, zoals pennen, katoenen tasjes, reislabels en nog veel meer!

Schrijf je in voor de decanen nieuwsbrief

We informeren de decanen uit het netwerk van GO Europe over aankomende presentaties en events via onze nieuwsbrief voor decanen. Wil je deze ontvangen? Schrijf je dan in via dit formulier:

 *
 *
E-mailadres
 *

DiscoverEU

Er vindt twee keer per jaar een aanmeldronde plaats, vaak één in het voorjaar (maart/april) en één in het najaar (oktober). Hierbij maken (bijna) 18-jarige jongeren kans op een gratis treinticket om Europa te ontdekken. De laatste aanvraagronde was voor jongeren die geboren zijn tussen 1 juli 2005 en 30 juni 2006 en liep van dinsdag 16 april 2024, 12:00 uur, tot dinsdag 30 april 2024, 12:00 uur.

Voel je vrij om de (bijna) 18-jarige leerlingen op deze actie te wijzen. Hieronder vind je links naar algemene informatie over de DiscoverEU actie en templates en beeldmateriaal om te downloaden en te gebruiken voor intranet, sociale media of nieuwsbrief. 

VOLG ONS OP INSTAGRAM  Instagram, ONTVANG ALLE UPDATES  Nieuwsbrief  OF STEL EEN VRAAG  Email.

VOLG ONS OP INSTAGRAM  Instagram

ONTVANG ALLE UPDATES  Nieuwsbrief

OF STEL EEN VRAAG  Email