Skip to main content

Hey daar avonturier! Ben je klaar om Europa te verkennen? Wil je op buitenlandavontuur, maar weet je niet wat het beste bij jou past? Dat komt dan even goed uit, want GO Europe is er om je daarmee te helpen! In deze blog delen we vijf handige tips om erachter te komen welk buitenlandavontuur jouw hart sneller doet kloppen.

1. Check onze online webinars

Sla je laptop open en ontdek alle details over de opties om naar het buitenland te gaan door deel te nemen aan onze live webinars. Wist jij bijvoorbeeld dat je tot een jaar lang (bijna) gratis vrijwilligerswerk kunt doen in een Europees land dat jij zelf kan kiezen? Hoor meer over Europees Vrijwilligerswerk én alle andere mogelijkheden in het buitenland. Wij zullen al je vragen beantwoorden en je helpen om te beslissen welk avontuur het beste bij jou past. En dat allemaal vanuit je eigen luie stoel. Kijk in onze agenda wanneer de eerstvolgende webinar gepland staat.

Ontdek jouw buitenlandmogelijkheden tijdens een webinar

2. Ontdek jouw perfecte match met de online test

Weer een handige en hele makkelijke tip voor jou: neem een minuutje om onze online test in te vullen. Geef jouw persoonlijke voorkeuren aan en ontdek wat het beste wat jou past. First Dates is er niks bij, want een perfecte match was nog nooit zo snel gemaakt!

3. Neem contact op met een EuroPeer

EuroPeers als ervaringsdeskundigen

Bij GO Europe hebben we een netwerk van EuroPeers. Dit zijn jongeren die zelf al een Europese ervaring hebben opgedaan. Als ervaringsdeskundigen kunnen ze je helpen bij het maken van de juiste keuzes door te vertellen wat zij allemaal hebben meegemaakt. Ze geven je graag alle tips en tricks! Zoek ze op, stuur ze een berichtje en laat je inspireren door hun verhalen! Veel van hun ervaringen zijn ook te zien op ons Instagram account.

4. Luister de GO Podcast

Wist je dat we een super leuke podcast hebben? Luister naar verhalen van jongeren die je voor zijn gegaan, krijg tips en leer wat je allemaal moet weten voordat je aan jouw buitenlandavontuur begint! En dat allemaal in afleveringen van nog geen tien minuten. Beluister ze via jouw favoriete podcast app.

5. Kom bij ons langs op beurzen

We zijn ook in real life te spreken. Kom ons opzoeken op evenementen zoals de BuitenlandBeurs. Je kunt daar met ons én onze EuroPeers (ervaringsdeskundigen) kletsen en al je vragen stellen. Misschien ontmoet je ook wat leuke mensen die net als jij op zoek zijn naar een buitenlandavontuur! Kijk in onze agenda waar we binnenkort te vinden zijn.

Stand beurs GO Europe

Zit je nog steeds met vragen? Logisch! WhatsApp, mail, DM of bel ons en we helpen je verder op weg!